Onze diensten

Bij het overstappen op de hosted oplossing van voizXL begeleiden en ‘ontzorgen’ wij je maximaal. We zorgen ervoor dat je ten allen tijde telefonisch bereikbaar blijft.

Voice over IP biedt tal van interessante mogelijkheden; het is meer dan alleen bellen. voizXL gebruikt de technieken en nieuwe ontwikkelingen graag om toepassingen te ontwikkelen die vooral voor specifieke doelgroepen welkom zijn.

Indien je nog niet toe bent aan een hosted centrale maar al wel wilt profiteren van lagere beltarieven kun je jouw bestaande centrale in veel gevallen aansluiten via een Trunk van voizXL.

Er zijn standaard koppelingen beschikbaar met pakketten zoals: MS-outlook, Google places, Exact, AFAS, salesforce, Goldmine en nog bijna 100 ander software pakketten. Daarnaast zijn diverse specifieke tools ontwikkeld zoals een routering op basis van herkenning van het kengetal van de beller. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Hier vindt je een uitgebreidere omschrijving van de mogelijkheden met de voizXL centrale

 

Bellen, maar ook…

voiz mobile

Met de fixed mobile App kan met het vaste nummer worden uitgebeld via het GSM kanaal en bent u onderdeel van de Centrale. De voizXL App biedt de mogelijkheid om de mobiele telefoons via de voizXL centrale te laten bellen over het GSM kanaal, ideaal als je geen stabiele internetverbinding hebt! De App is te downloaden via Google Play of de App Store en werkt met elke SIM kaart. Download de brochure Integratie MobielVast

voizTrunk

De voizTrunk kunt u koppelen met de meeste centrales en is gecertificeerd voor bijvoorbeeld Microsoft Link, 3CX en nog vele anderen. Met voizTRUNK sluit je jouw bestaande telefooncentrale, via VoIP, aan op het openbare telefoonnetwerk (PSTN). Hierdoor kun je flink kosten besparen; zowel op de belkosten als ook op de infrastructuur. Daarnaast is voizTRUNK een heel veelzijdige (tussen) oplossing.

voiz+

Voiz+ faciliteert de koppeling met een groot aantal CRM pakketten zoals MS outlook, Exact, AFAS, Salesforce en nog 100 andere pakketten. voiz+ koppelt jouw telefoon met de computer en maakt het mogelijk via de computer een gesprek aan te nemen, door te verbinden, in de wacht te plaatsen of met een klik een nummer te kiezen. Bekijk ons promofilmpje of download de brochure.

voizROUTERING

Door middel van nummerherkenning wordt een beller gerouteerd volgens door u bepaalde logica. Op basis van de herkenning van het kengetal van de beller wordt hij gerouteerd naar de juiste vestiging. Wordt er met een mobiel gebeld of anoniem dan vindt de routering plaats op basis van de postcode die wordt ingegeven. Vanuit de wachtrij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een beller te routeren naar de agent die de beller als laatste heeft gesproken.

voizSAVE

Door gebruik te maken van een softphone en de voizApp kan altijd, met de beste kwaliteit, goedkoop worden gebeld. Bovendien:

  • uitbellen met je vaste nummer;
  • altijd bereikbaar op jouw vaste nummer;
  • scheiding zakelijk en prive bellen;
  • mobiele belkosten op jouw voizXL factuur.