Mobiele mogelijkheden

Voordelig Mobiel bellen

voizXL levert als service aan haar klanten mobiele abonnementen van de bekende aanbieders, maar dan super voordelig. SIM-only met onbeperkt bellen, smsen en 6GB data op basis van 4G kan zo al voor ca. €20,-

Hoe dat kan? Wij geven onze marge direct terug aan onze klanten, zodat de nettoprijs fors lager is, een extra service! Neem contact met ons op. Wij zoeken het voor jou voordeligste abonnement, passend bij jouw wensen.

Via de centrale met je smartphone

Door het downloaden van een softphone, zoals bijvoorbeeld Zoiper, kun je een account van de centrale op jouw mobiele telefoon instellen. Met de huidige mobiele internetsnelheden kun je vervolgens met goede kwaliteit uitbellen met jouw zakelijke nummer, intern doorverbinden, etc. Zolang je internet hebt, functioneer je als een onderdeel van de telefooncentrale. Onverhoopt geen internet? Je blijft bereikbaar doordat is (kan worden) ingesteld dat een oproep wordt doorgeschakeld naar jouw mobiele nummer.

Mobiel – vast integratie via voizXL App

De voizXL App biedt de mogelijkheid om de mobiele telefoons via de voizXL centrale te laten bellen over het GSM kanaal, ideaal als je geen stabiele internetverbinding hebt! De App is te downloaden via Google Play of de App Store en werkt met elke SIM kaart.