VOIP via 3CX

3cx telefonie voip zakelijk bellen

Versnel uw bedrijfsgroei met de IP-telefooncentrale van 3CX. Vertrouw niet alleen op telefoongesprekken , maar communiceer via live chat, WhatsApp, sms en videoconferenties. En dat allemaal met één cliënt. U hoeft dus niet te wisselen tussen apps. Kies uit clients voor web, desktop en mobiel, of koppel eenvoudig een ondersteunde IP-telefoon. Klaar om de overstap te maken?

 3CX groeit mee met uw bedrijf:

Overal zakelijk bereikbaar:

Eigenschappen 3CX

Checked symbol4-64 gelijktijdige gesprekken
Checked symbolvia de Cloud
Checked symbolEenvoudig in beheer
Checked symbolWebconferencing mogelijkheid
Checked symbolOproep doorschakelen naar mobiel (iOS en Android)
Checked symbolOverzicht met aanwezigheidsstatus collega’s
Checked symbolFax en voicemail doorsturen naar e-mail
Checked symbolInstant messaging: communiceren via chat
Checked symbolSchaalbaar, te upgraden met licentie
Checked symbolGeleverd via e-mail (licentiecode en link naar de software

Met 3CX beschikt u over een schaalbare en gebruiksvriendelijke IP-telefooncentrale voor Linux- en Windows-systemen. U kunt de 3CX via voizXL via de Cloud hosten en kiest zelf de toestellen waarmee u de telefooncentrale wilt gebruiken. Sluit uw IP-telefoon of gateway aan op het netwerk en 3CX start het configuratieproces automatisch. Deze licentie is geschikt voor 4 lijnen, maar is eenvoudig te upgraden naar 32 of 64 lijnen.

Koppeling met mobiel/desktop

Bent u niet op kantoor, maar wilt u toch bereikbaar blijven? De 3CX licentie ondersteunt VoIP clients voor iOS en Android zodat oproepen direct kunnen worden doorgeschakeld naar een mobiele telefoon. Hierdoor hoeven gebruikers niet meer hun mobiele nummer met collega’s te delen. Aan de hand van de statusaanduiding (beschikbaar, afwezig, niet op kantoor) is.

Meer informatie?? Bijgevoegd treft u de 3CX brochure en uiteraard ook de website van de leverancier: https://www.3cx.nl/

itzz offcieel preferred 3CX partner - ITZZ