voizApps | Voicemail beheer

Op deze beheerpagina kun je de routering van je organisatie aanpassen. Je kunt hier de voicemail activeren/ deactiveren, maar ook een nieuw audiobestand uploaden. Wanneer je een nieuw audiobestand wenst te uploaden dan kan dit in een mp2, wav of m4a format. Na het uploaden zal het nieuwe audiobestand na 2 minuten actief zijn.

Activatie mogelijkheden:


 • STAP 1: Maak gebruik van het huidige voicemailbericht of upload een nieuw voicemailbericht.

 • STAP 2: Kies vervolgens één van de drie activatie mogelijkheden: direct, activatie via een periode of buiten de ingestelde werktijden.

 • STAP 3: De voicemail is ingesteld. De rode kleur van de button geeft aan welke activatiemethode actief is. De statusindicator geeft aan of de voicemail (rood) niet actief of (groen) actief is.
 • Periode

  Je kunt de periode waarin de voicemail actief moet zijn van te voren instellen. Op de afbeelding hiernaast is bijvoorbeeld de kerstvakantie ingesteld. Klik op opslaan om de periode vast te leggen en in te stellen.

  voizapps wachtrij monitor agent beheer
  voizapps wachtrij voicemail beheer buitenwerktijd

  Werktijden

  Je kunt zelf kiezen of je binnen bepaalde tijden de voicemail actief wilt hebben of buiten bepaalde werktijden. Op de afbeelding hiernaast staat maandag t/m vrijdag buiten de aangegeven tijden de voicemail geactiveerd. Voor zaterdag en zondag staat de voicemail de gehele dag geactiveerd door het vinkje. Klik op opslaan om de periode vast te leggen en in te stellen.