Welkom bij de introductiepagina van voizApps

Hier kun je de abonnementen van jouw organisatie inzien en een ticket aanmaken wanneer je vragen of wijzigingen hebt. Ook krijg je met voizApps meer grip op jouw telefooncentrale. VoizApps geeft jouw organisatie de mogelijkheid om zelf wijzigingen uit te voeren en/of (realtime) informatie in te zien. voizApps is een bundeling van beheer- en analysesystemen. Hieronder tref je een overzicht van alle deze mogelijkheden.

Wachtrijmonitor – advanced
Wachtrijmonitor

De wachtrij monitor is een actueel en realtime systeem wat in één oogopslag een overzicht geeft van het aantal gesprekken die in de wachtrij staan. Dankzij de wachtrij monitor kun je eventuele knelpunten tijdig tegengaan. Zorg met korte wachttijden voor een hoge klanttevredenheid.

Voicemailbeheer – advanced
voizapps voicemail beheer voip

Op deze beheerpagina kun je de routering van je organisatie aanpassen. Je kunt hier de voicemail activeren/ deactiveren, maar ook een nieuw audiobestand uploaden. Wanneer je een nieuw audiobestand wenst te uploaden dan kan dit in een mp3, wav of m4a format. Na het uploaden zal het nieuwe audiobestand na 2 minuten actief zijn.

Doorschakelingen – advanced
voizApps doorschakelingen

Op deze beheerpagina kun je de routering van je organisatie aanpassen. Je kunt hier doorschakelingen naar 06-nummers of andere externe vaste telefoonnummers activeren.

Beschikbaarheidsmonitor – advanced
voizApps beschikbaarheidsmonitor

Met de beschikbaarheidsmonitor kun je via je browser in één oogopslag de status van alle collega`s zien. Je ziet of een toestel beschikbaar is, in gesprek is, over gaat of offline is.

Gezamenlijk telefoonboek
Card image cap

In het gezamenlijke telefoonboek worden alle contacten gecentraliseerd. Ook kun je hier nieuwe contacten toevoegen of contacten wijzigen. Deze mutaties worden doorgevoerd bij iedereen in jouw organisatie.

Shortcodes – advanced
Card image cap

Heeft u binnen uw organisatie behoefte om publieke nummers met een verkorte kiescode te kiezen? Dat kan! Met het shortcode systeem beheert u gemakkelijk en snel telefoonlijsten waar 3-cijferige nummers aan gekoppeld kunnen worden.