Krachtenbundeling

In de dagelijkse praktijk wordt veelvuldig samengewerkt met het ICT bedrijf van onze klant. In zo’n geval werken we nauw samen en zorgen samen met het ICT bedrijf voor een perfect werkende infrastructuur.

voizXL werkt echter ook nauw samen met ICT bedrijven die hun bestaande dienstverlening hebben uitgebreid met de VoIP faciliteiten van voizXL, om zo een compleet pakket aan diensten te leveren. In deze gevallen is het ICT bedrijf leidend en maakt zij gebruik van de voizXL oplossingen om haar klant een kant en klare oplossing te bieden; de voizXL Partners. voizXL werkt graag samen met professionele ICT bedrijven die hun dienstverlening willen uitbreiden.

 

voizXL Partner worden?

voizXL kent vele vormen van samenwerking met haar Partners. Zo kies je zelf of je white label wilt werken of dat je samen met voizXL optrekt in het sales, implementatie en/of het support traject. Jij als partner bepaalt waar je de expertise van voizXL voor inzet; zelf programmeren van de server of de toestellen, zelf factureren en zelf 1e lijns support leveren? Je stelt zelf het door jouw gewenste partnership samen.

Klik hier om voizXL partner te worden.