Het nieuwe communiceren

Nederland heeft de afgelopen maanden noodgedwongen kennis gemaakt met werken vanuit huis. De effectiviteit daarvan was afhankelijk van de creativiteit van de werkgever en de flexibiliteit van de medewerker. Het is voor bedrijven dan ook een zoektocht geweest om zonder live contact toch de onderlinge samenwerking te behouden en tegelijkertijd zakelijke partners en klanten net zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Waarschijnlijk zullen er blijvende veranderingen zijn in onze manier van werken. Dat betekent dat organisaties op zoek gaan naar moderne middelen die de gewenste effectiviteit in het werk op een flexibele manier verder kunnen ondersteunen. 

voizXL wilt jullie van dienst zijn door het verbreden van jullie communicatiekanalen, voor nu en in de toekomst. Zo bieden wij verschillende mogelijkheden om de effectiviteit en flexibiliteit van de werkzaamheden te faciliteren.

voizVideo

De vraag naar videobellen is de afgelopen maanden explosief gestegen en voizXL biedt hiervoor met voizVideo een geweldige oplossing. Een oplossing die u als klant de gelegenheid geeft om onbeperkt én op een flexibele manier video-calls op te zetten en/of meetings te verzorgen. Belangrijker: voizXL verzorgt deze dienst binnen de eigen beveiligde omgeving, namelijk op onze eigen servers in Nederland. Kwaliteit alsmede veiligheid staan hier voorop. Tevens heeft voizVideo dezelfde SLA als onze VoIP dienst.

Ter kennismaking rekent voizXL tijdelijk geen eenmalige kosten (*). Voor maandelijkse kosten hanteert voizXL de navolgende scherp geprijsde tarieven;

  • Basic licentie (onbeperkt aantal meetings, max 25 deelnemers per sessie)  = €20,- euro per maand.
  • Pro licentie (onbeperkt aantal meetings, max 100 deelnemers per sessie)   = €60,- euro per maand.
  • Enterprice licentie (onbeperkt aantal meetings, max 250 deelnemers per sessie) = €80,- euro per maand.

(*) deze actie loopt tot 1 juli 2020.

voizConferencebox

Wil je snel en eenvoudig overleggen met meerdere collega’s en volstaat hierin enkel audio? Dan kun je binnen het voizXL platform gebruik maken van onze voizConferencebox. De perfecte manier om op een goedkope manier, zonder hoge inbelkosten van een 0900-nummer, een conference-call te verzorgen. voizXL zal een regio ongebonden nummer aan de gepersonaliseerde box koppelen en middels een PIN code kunt je jouw collega’s en/of klanten toegang verlenen tot deze box.

Ook voor deze dienst rekent voizXL tijdelijk geen eenmalige kosten (*). Het maandelijkse tarief voor deze box bedraagt €7,50 euro per maand.

(*) deze actie loopt tot 1 juli 2020.

voizFixedMobile

Wil je jouw medewerkers met het zakelijke (hoofd)nummer naar buiten laten bellen via hun mobiele toestel? De voizFixedMobile app is hier uitstekend voor geschikt. Hierbij is er geen internet of WiFi nodig, aangezien de gesprekken over het GSM netwerk plaatsvinden. Daarnaast zal privé en zakelijk volledig gescheiden zijn op het mobiele toestel van je medewerker, waardoor je privékosten en declaraties voorkomt.  

voizXL rekent hiervoor tijdelijk geen eenmalige kosten (*). Het maandelijkse tarief voor deze box bedraagt €1,50 euro per user/per maand. Attentie: deze techniek zorgt wel voor een tweetal gesprekskosten, dit betreft de call naar het mobiele toestel alsmede het gesprek naar het gewenste nummer.

(*) deze actie loopt tot 1 juli 2020.

voizXL kan u als klant goed adviseren over de technische mogelijkheden om de communicatiemiddelen van uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheden of wenst u meer informatie dan horen wij dat vanzelfsprekend graag. Mail of belt u dan met onze salesafdeling: 0346-744744 / sales@voizxl.nl.

* Eventuele genoemde prijzen op deze website zijn exclusief BTW