Op zoek naar een snelle glasvezelverbinding?


Als communicatieprovider weten we als géén ander hoe groot het belang van een goede internetlijn is. Het is iets wat geruisloos op de achtergrond draait, maar voor elke organisatie ontzettend belangrijk is. Of uw organisatie het nu gebruikt om te mailen/browsen of intensief gebruikt voor video-calls – een stabiele en snelle internetlijn is in deze tijd niet meer weg te denken!

voizXL verzorgt met de meest gerenommeerde partijen (o.a. KPN, Eurofiber, Ziggo) in Nederland bandbreedte oplossingen, denkende aan: VDSL, glasvezel en 4G back-up. Bandbreedte die aan de hoogste SLA voldoet én waar u als klant gebruik kunt maken van de voizXL support.

Op dit moment zijn onze partners (met name KPN) alles op alles aan het zetten om bedrijfslocaties vóór 2027 te voorzien van een glasconnectie (=FttH). Wilt u ook weten wat voizXL op uw locatie kan leveren en tegen welke prijs?

Doe dan de postcode check en vul het bijgevoegde formulier in, ons salesteam zal u binnen 24 uur voorzien van een passende offerte.


    Welke optie wenst u? ADSLVDSLVPLUSBVDSLGlasvezel
    Indien glasvezel (FttO/FttH), welke snelheid wenst u dan? 50Mb100Mb200Mb500Mb1Gb